Vestea buna este ca nu aveti nevoie de un site web cu totul nou la fiecare cinci minute! Intretinerea periodica si completari minore vor arata utilizatorilor ca site-ul dvs. este actualizat, ca datele corespund realitatii.

De asemenea, putem porta site-ul dvs. pe o platforma CMS (WordPress, Joomla!), pe care o puteti gestiona chiar dvs., fara cunostinte avansate in domeniu.

Specialistii nostri comprima pagini web care accelereaza site-ul dvs. de la 30% pana la 70% -, fara a schimba aspectul site-ului. De asemenea, vom face optimizarea motorului de cautare pentru Google si Yahoo.
Rexultatele unei bune mentenante a site-ului dvs?
– eliminarea datelor care nu sunt necesare de pe site.
– toate scripturile si alte functii de cod de programare raman aceleasi, cu toate acestea, se executa mai repede, deoarece datele care nu sunt necesara, pe care browser-ul trebuie sa ignore, au fost eliminate.
– incarcarea paginii web este mai rapida. Cu site-ul optimizat de noi vei transmite mai putine informatii, paginile pe partea de browser Web se incarca mai repede.
– salvati latime de banda. Serverul de web si latimea de banda sunt, de asemenea, reduse. Daca va comprimati site-ul Web cu 40%, atunci veti economisi 40% din latime de banda, sunteti in stare sa serveti cu 40% mai mult trafic folosind aceeasi latime de banda.