Site-urile Web de comert on-line au explodat pe Web in ultimii ani.
Exista milioane de site-uri diferite de e-commerce. Deci, de ce ar trebui sa clientul cumpara de la noi in loc sa cumpere de la concurenta? Raspunsurile sunt disponibile tuturor, dar greu de pus in aplicare in mod corect pe site-ul dvs. de comert on-line.

In primul rand, site-ul trebuie sa arate si sa se simta ca un magazin de vanzare cu amanuntul cu care clientii sunt familiari, obisnuiti; sugerand ca vor cumpara de la o companie de sigura si de incredere. A doua conditie, si la fel de importanta pentru designul site-ului, este usurinta cu care poate fi folosit. Majoritatea clientilor site-ului dvs. stiu ce vor si doresc sa cumpere rapid. Un site de e-commerce trebuie sa prezinte clientului ceea ce doresc in modul in care doresc sa-l vada. Dupa ce clientul isi gaseste ceea ce doreste, el trebuie sa fie capabil sa achizitioneze articolul/articolele rapid si usor.

DSData integreaza site-ul de e-commerce pentru a lucra perfect cu banca dvs. si cardul de credit al clientului,  asigurand un efort minim atat pentru client cat si pentru firma dumneavoastra. De asemenea, modalitatile de transport, alte taxe, rambursul, etc ar trebui sa poata sa fie manipulate simplu si convenabil. Complexitatea afacerii dvs. ar trebui sa fie transparenta pentru clientii dumneavoastra.

Designerii nostri sunt instruiti sa motiveze clientul sa cumpere de la site-ul de comert on-line. Noi oferim numeroase instrumente – care sa se incadreze in bugetul dvs. – pentru a creste productivitatea si eficienta operatiunilor dumneavoastra.